Immunrendszer támogatása Méhpempővel

A Méhpempő támogatja az Immunrendszert, segít annak hogy hatékonyabban védje a szervezetet.

Az egészségügyi kutatások által csodaszerként számon tartott Méhpempő, a méhek garatjában termelődik a virágpor emésztése során. Ezzel a különleges fehérje sűrítménnyel táplálják a méhsejtekben fejlődő méhálcákat 3 napon keresztül, mely idő alatt a méhálca a testsúlya 250-szeresére nő, később azonban csak a Méhkirálynő kiváltsága ez a különleges életelixír.

Nem véletlenül hívják ezt a méhpempőt, a Hosszú Élet Elixírjének: zsírokat, gyümölcs- és szőlőcukrot, a teljes B-vitaminsort tartalmazza. A méhpempőben fordul elő kizárólag természetes formában a B5 vitamin. Van benne A-, C-, D-, E-, H-, K-, P vitaminok és magas az ásványi anyag tartalma is, káliumot, rezet, vasat, foszfort, kalciumot, szilíciumot és ként is hordoz magában. A nyomelemek közzül a kén, a mangán, a nikkel és a kobalt is jelen vannak. A létező 10-ből nyolc nélkülözhetetlen aminosavat, tíz másodlagos aminosavat, észtereket és DNS-t is találhatunk a méhpempőben.

Méhpempő meddőségreEnzimek, természetes hormonok és a nagy mennyiségű fehérje mellett olyan vegyületek is jelen vannak a méhpempőben, melyeket a tudósok eddig képtelenek voltak azonosítani.
Az emberi szervezet állandóan saját egyensúlyára törekszik, amelyet fokozott támadások érnek és csökkentik azon képességét, hogy megőrizze jó egészségi állapotát. Walter Cannon amerikai biológus tanulmányozta ezt a kiegyensúlyozottsági állapotot, és homeosztázisról beszél. A homeosztázis belső környezetünk dinamikus kompenzálási reakcióit jelenti, amelyek csillapítják az általunk fizikai és mentális síkon elszenvedett traumákat.
Például nyáridőben szervezetünk úgy reagál a magas hőmérsékletekre, hogy a külső vérerek összehúzódnak, ezáltal biztosítva a szervezet belső hőmérsékletének 37˚C körüli értékét. Télidőben pedig, amikor fagyos az időjárás, ugyanazok a véredények kitágulnak. Ez a folyamat egy homeosztatikus kiegyensúlyozás, amelyet a tudósok alkalmazkodó-képességnek is neveznek.

A méhpempő harmóniát célzó megoldása páratlan a természetben, nem létezik olyan természetgyógyász, aki a testi és lelki harmónia kapcsán ne nevezné meg a méhpempőt. Nem igazán ismerünk olyan anyagot, amely olyan szinteken képes a szervezetet kiegyensúlyozni, mint ez az anyag. A méhpempő, intenzív szerepet játszik a szervezet harmonikus működésének helyreállításában, képes harmonizálni a testünkben keringő energiaáramlást. Nem hiába, hogy a harctudományokat a kínai hegyekben több ezer éve őrző szerzetesek az egyedüliek, akik évezredek óta megszakítások nélkül fogyasztják a méhpempőt.
Egészség támogatás méhpempő kúrákkal »

A méhpempő alkalmazkodóképessége biztosíthatja a szervezet számára a terápiás „békét” és különféleképpen javíthatja az egészségi állapotot:

1. Csökkenti a testhőmérsékletet nyáron, kánikula idején, vagy növeli a testhőmérsékletet télen, fagyhullámok után;
2. Leviszi vagy felviszi a vérnyomást éppen aszerint, ahogy szükséges (hiper- vagy hipotenzió esetén);
3. Elősegíti a testsúly csökkenését vagy gyarapodását (obezitás vagy anorexia esetén);
4. Serkenti vagy nyugtatja a központi idegrendszert (depresszióban vagy felizgatott állapotban);
5. Segíti vagy normalizálja a bélműködést (székrekedés vagy hasmenés esetén).

Immunerősítő méhpempőA méhpempő intelligens hatást fejt ki a szervezetünkre!
Vegyünk egy példát, a szervezet belső „termosztátját” – hőmérséklet szabályozó egységeit – vizsgálva. Szélsőséges körülmények között (fagy, kánikula) az emberek túlélését egy apró mirigy a hipofízis segíti, amely az agyban található és úgy működik, akár egy termosztát, amikor a belső hőmérsékletet szabályozza. Belsőnkben biztosítani kell a körülbelül 37˚C hőmérsékletet, függetlenül a külső hőmérsékleti értékektől, legyen az akár hideg, akár meleg, így ha a hipofízis „termosztát” nem működik megfelelően, a szervezet megbetegszik. Például kánikulában a hipertemián, fagyos időben a hipotermián keresztül jelentkezik a betegséget.

Ez a hőszabályozás a szervezetben szigorúan összefügg bizonyos hormonokkal, a nőknél az ösztrogén és a progeszteron, a férfiaknál pedig a tesztoszteron kiválasztásával. Amikor ezek a hormonok hiányoznak, vagy a kiválasztásuk nem elégséges, főleg idősebb korban, az agyalapi mirigy már nem tudja megfelelő módon ellátni hőszabályzó szerepét. Ekkor kerül képbe a méhpempő.

A kutatók a méhpempőre vonatkozó értekezéseikben igazolják, hogy a méhpempőnek e három hormonéhoz hasonló hatása van, vagyis a méhpempő serkenti ezen három hormon természetes kiválasztását.
Kánikulában, például, a méhpempő fogyasztása beindítja a hőszabályozást, ez egy olyan alkalmazkodási kiegyenlítés, amely közvetett módon hat a hipofízisre: szervezetünk a perifériás vérerek összehúzódásával védekezik a meleg ellen, így hasonlóképpen, télen ugyanazon erek kitágításával védekezik a hideg ellen.
Tiszta MéhpempőA méhpempő fogyasztása, kánikulában vagy pedig fagyos időben, segíti a test alkalmazkodását az állandó belső hőmérséklet megőrzése céljából.
Ez csak egyetlen példa, amely világosan rámutat a méhpempő értékes szerepére az egészség hosszú távú megőrzésében, azonban most nézzünk meg 4 kiemelt területet, ahol ez a páratlan anyag utánozhatatlan hatásokat képes kifejteni.

Immunrendszer stimulálás Méhpempővel


Az emberi szervezet talán legfontosabb egysége az immunrendszer. Több klinikai tanulmány is vitathatatlanul bizonyítja: a méhpempő stimulálja az immunrendszert. Egyébként ez a méhpempő egyik fő rendeltetése, amelyből az emberi szervezetre gyakorolt egyéb hatásai is következnek. Köztudott, hogy az egészségi állapot az immunvédelemre támaszkodik, ez tesz ellenállóvá a fertőző betegségekkel szemben.
A biológusok és orvosok rámutatnak a méhpempő immunitáserősítő szerepére, és ezzel el is jutottunk jelen cikk lényegéhez: milyen haszonnal jár, ha évente elvégzünk néhány kúrát ezzel az értékes tápanyaggal, amely a sejtek legbensőbb szintjén fejti ki jótékony hatásait?

Az emberi test állandóan ki van téve mindenféle potenciálisan ellenséges támadásnak, baktériumok, vírusok, mikózisok, paraziták. Ezeket a nemkívánatos elemeket antigéneknek nevezzük, elhárításukról pedig az immunrendszer gondoskodik, amelyben részt vesz az agy, a mirigyek, a bőr, a csontvelő valamint a hormonok, és nem szabad megfeledkeznünk az élvonalban harcoló „katonákról” – a fehérvérsejtekről sem.

A szervezetünkben fertőző támadás esetén minden tökéletesen össze van hangolva, egy három szakaszos terv szerint:
1. A patogén tényező kezdeti azonosítása (például egy vírus beazonosítása);
2. Harcolni ellene, az összes létező eszközzel;
3. Végső megsemmisítés és eltávolítás a szervezetből.

Immunstimulálás MéhpempővelA szervezetben az azonosítás egy rendkívül kifinomult folyamat, amely valamennyi sejt szintjén működésbe hozza a citoplazma membránján hálózatot alkotó proteikus molekulákat, melyeket antitestekként ismer a köznyelv. Az antitestek a szervezet „őrei”, igazi „felderítő csapatok”, feladatuk a területükre behatoló bármely idegen anyag azonosítása. Az antitestek a vérben a legaktívabbak, itt immunglobulinoknak hívják őket. Abban a pillanatban, amikor egy antitest ellenséget észlel, rátapad, így jelezve a fagocitáknak, a szervezet első védelmi vonalának, hogy ideje beavatkozniuk.

A fagocitákat a csontvelő termeli, melyek amikor arra a helyre érkeznek, ahol az antitestek a fertőzést azonosítottak, a betolakodót három lépésben távolítják el:
- egyszerűen lenyelik a betolakodót;
- sajátos enzimjeik révén megemésztik;
- a megemésztett maradványokat feloldják.

Az immunrendszer adaptálódott fegyvertárral reagál mindenféle fertőző támadás ellen. Nagyon lényeges dolog, hogy az immunrendszer utólag – egész életünk során – emlékszik mindazokra a kórokozókra, amelyek ellen valamikor már felvette a harcot. Például, amikor egy gyermek rózsahimlőben megbetegszik, antitestei korlátlan ideig megőrzik a rózsahimlő vírusának lenyomatát. Ha utólag megtörténik, hogy ez a vírus ismét behatol a szervezetbe, az „őrsejtek” elindítják azt a folyamatot, amely megállítja a vírust, még mielőtt kellemetlenséget okozhatna. Ezt a védekező mechanizmust hívjuk immunitásnak. Ugyanazt a példát használva, ebben az esetben azt mondjuk, hogy megtörtént a szervezet immunizálása a rózsahimlő vírusa ellen.

Még több hasznos információ a méhpempőről, Magyarország vezető Méhpempő oldalán (kattintson tovább).

Ám a valóságban nem ilyen egyszerű a dolog, két okból kifolyólag. Először is, némely rendkívül „aljas” vírus állandóan módosítja felületi szerkezetét (egyfajta álcázás, hogy könnyebben behatolhasson a szervezetbe). Ez megakadályozza az antitesteket azonosításukban és a riasztásban. Ez a helyzet a HIV-vírussal is, amiért annyira kiszolgáltatottak vagyunk az AIDS-szel szemben.

Méhpempőt termelő méhekDe ugyanez a helyzet a manapság jóval gyakoribb influenza esetén, mely évről évre változik, sohasem ugyanaz. Számtalanszor halljuk mostanában a Tv-ben, hogy „új válfaja van az influenza vírusnak”. Ezért az influenza elleni oltás is véletlenszerű, mivel a védőoltások gyártásakor az orvosok nem ismerik pontosan a következő influenza vírus fajtáját, pontos szerkezetét.
A második ok az, hogy bizonyos szervezetek immundeprimált állapotban vannak, ami azt jelenti, hogy immunrendszerük mozgósító képessége alacsony, csökkentett vagy legyengült. Az immundeprimált személyek – akik immungyengeségben szenvednek –, definíció szerint, jobban ki vannak téve a fertőzéseknek, érzékenyebbek, sebezhetőbbek, mint mások.

Az immundepressziónak sokféle forrása lehet, ezek közül manapság a leggyakoribbak:
- az ismételt fertőzések;
- az évek óta elhanyagolt krónikus betegségek;
- a túlzott (és állandó) gyógyszerezés;
- a nagyfokú fizikai fáradtság, erőtlenné válás;
- a kevés alvás és a kimaradt alvás be nem pótolása;
- a kimerültség, erős stressz, idegösszeomlás, nyugtalanság;
- a hosszas tápanyaghiány, például anorexiás esetekben, illetve az alultápláltság.

Ez a felsorolás nem teljes, ám alátámasztja annak abszolút szükségességét, hogy az immunrendszert stimulálni kell a súlyos betegségek kockázatának elkerülése céljából. Emiatt feltétlenül szükség van egy olyan természetes immunstimulátor fogyasztására, mint amilyen a méhpempő. Szándékosan emeltük ki a természetes szót. Általában az a helyzet, hogy túl sok gyógyszert és (főleg táplálkozás útján bevitt) vegyi terméket fogyasztunk. Az is csak illúzió, hogy további gyógyszerekkel, megnövelt adagokkal serkenthetnénk az immunitást, mivel ezek csak szintetizált molekulák, amelyek végső soron még kényesebbé teszik az amúgy is immundeprimált közeget.

Semmi sem helyettesítheti a természetes termékeket, a szervezet természetes védekezésének stimulálására pedig nincs is a méhpempőnél alkalmasabb szer.

Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.
Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Méhpempő Táplálékkiegészítő

Tiszta Méhpempő Árak
Tiszta Méhpempő Hagyományos 100 gramm 14.971 Ft
Tiszta Méhpempő Bio 100 gramm 16.471 Ft
Tiszta Méhpempő Hagyományos 40 gramm 6.171 Ft
Tiszta Méhpempő Bio 40 gramm 6.721 Ft
Méhpempő Összehasonlítás

Vélemények a Méhpempőről
Ha ide kattint, véleményeket olvashat a Tiszta Méhpempőről olyanoktól akik már használták.

Biomax Szállítási Idő

PayU Vásárlói tájékoztató


Rendelésátvétel személyesenSzemélyes Átvétel infók »

Ajánlott Fogyasztási mód: reggelente az adagolókanállal, nyelv alatt tartva 1-2 percig majd lenyelve. A mennyiség tetszés szerint növelhető, csökkenthető, rövidebb időszakig.

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.