Méhpempővel az öregedés ellen

A méhpempő az Öregedés elleni küzdelemben társunk lehet, a méhpempő lassítja a sejtek öregedését.

A méhpempőt az öregedési folyamatok lassításában nagyra értékeljük. A várható élettartam a 21. századi világban gyorsan és számottevően növekedik, minden évben 3 hónappal. Mégsem kamatoztatjuk eléggé ezt a bónuszt, mivel egyáltalán nem uraljuk azokat a fiziológiai mechanizmusokat, amelyek előidézik a sok degeneratív folyamatot. Egyenesen mondva: csúnyán öregszünk meg. Elveszítjük memóriánkat, ízületeink porcai leépülnek és fájdalmat okoznak, az artériák eldugulnak, a hormonkiválasztás megszűnik, látásunk megromlik, a libidó cserbenhagy és még sorolhatnánk…

Azután következik egy rossz állapot, testi-szellemi fáradtság, amely akadályt képez abban, hogy megfelelőképpen profitáljunk az élet nem remélt meghosszabbodásából. Ebből fakad csalódottságunk is: mire jó a tíz-húsz évnyi ráadás, ha nem élvezhetjük az életet?
Az öregedést rossz szokásaink is felgyorsítják. A túlzott dohányzás, alkoholfogyasztás, környezetszennyeződés, a légkondicionálás negatív hatásai, az elektromágneses zavarok (televízió, elektromos háztartási eszközök, számítógép), a stressz, alváshiány... mindezek nem segítik elő a helyzet javulását, sőt ellenkezőleg, súlyosbítják azt.

A méhpempőt azért becsülik annyira az öregedő személyek, mert mindazok, akik rendszeres kúrákban használják (évente négyszer), minden szempontból jól érzik magukat. Az idős emberek között gyorsan terjed a hír. Erdélyben az idősebb társadalom egy jelentős rétege élvezi a méhpempő páratlan előnyeit, Kína elszigetelt hegyes vidékein pedig évezredek óta fogyasztják megszakítások nélkül.

Jobb tápanyagellátás Méhpempővel

 

A méhpempő lehetővé teszi az öregedési folyamat megfordítását, több szempontból is. Hamisítatlan öregedéselleni tápanyag, rendszeres fogyasztásával pótolható a jelenlegi táplálkozásunkban tapasztalható protein-, vitamin- és ásványianyag elégtelenség.
Fogyasztói társadalmunk második paradoxona tulajdonképpen ez: miközben üzleteink dugig vannak egyre kifinomultabb termékekkel, hűtőinkből ömlik a (látszólag) egyre vonzóbb élelmiszer, a tányérjainkra kerülő étel tápértéke napról napra csökken, összehasonlítva az előttünk élt két-három nemzedékkel.

A méhpempő pontosan ezt a hiányt képes pótolni, azt a tápérték-csökkenést, amit az élelmiszeripar káros folyamatai idéznek elő. Az élelmiszeriparban teljesen eltorzítják az ételeket, vegyi felaprítás, színezők, tartósítók, zselésítők, ízfokozó, stabilizátorok, sűrűsítők... Hol vannak a vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak? Hová lettek az esszenciális zsírsavak? Egyre több a fölösleges cukor, a szaporodó telített zsírsav és mind kevesebb az élő összetevő, ami segíthetné a szervezet Méhpempő bőrápolásregenerálódását, életerejének visszaszerzését, helyreállását, gyógyszerek nélkül, természetes úton.
A méhpempő fogyasztása megfordíthatja az öregedést azáltal, hogy biztosítja mindenkor a megfelelő tápanyagot a szervezetnek.

A méhpempő proteinekben (fehérjékben) gazdag, 18 féle aminosavat tartalmaz. A proteinek pedig az emberi test valamennyi sejtjében ott vannak, szervezetünk „építőkövei, téglái”. Akár a szó szoros értelmében vett építőanyagok, a proteinek is segédkeznek a csontszerkezet, izomrostok, kötőszövetek (mint például a porcok), haj, körmök, sejtmembránok (citoplazmás és mitokondriumos), sejtmagok stb. felépítésében. És meg kellene említeni az enzimek, hormonok, antitestek, neuromediátorok szintézisében betöltött alapvető szerepüket is.

A szervezet életereje, energiája és tónusa lassanként megcsappan, akár a gyertya lángja, amely fokozatosan kisebb lesz és kialszik, ha nem vigyázunk. Ennek az égő lángnak a fenntartásához proteinekre van szükségünk, táplálásához pedig minőségi fehérjére, azaz komplett aminogrammal, vagyis valamennyi aminosavval rendelkező proteinekre. A méhpempő fehérjéi pontosan ebbe a csoportba tartoznak, 18 féle aminosav teljes skáláját vonultatja fel, ebből 8-at az emberi szervezet nem képes magától előállítani. Ezért nevezzük esszenciális aminosavaknak őket, bevitelüket pedig étkezés útján kell megoldanunk, vagy pedig olyan tápanyaggal, mint a méhpempő.

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.