Méhpempő Vélemények

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

A Méhpempő a betegségből való kigyógyulást támogatja, számos betegség közvetlen gyógyításá végzi.
Vélemény hitelesség: az itt publikált véleményeket vásárlói visszajelzések, és számos más weboldalon közzétett vélemény alapján állítottuk össze.
Kádár Fanni, Szombathely » Teherbeesés
Forrás, Hoxa fórum: Én és a párom méhpempőt szedtünk és hamarosan meg is lett az eredménye, pedig neki nehezen lehetett gyereke. Mindenkinek bátran tudom ajánlani, a méhpempő csak segíthet.
Kócsa Istvánné, Győr » Változó kor
Változó korban vagyok és eléggé nehezen viselem el. Elkezdtem szedni a pempőt, hát mit ne mondjak nagy változásokat tapasztaltam. Elmúltak a hóhullámok és a szédülések, kezdem úgy érezni magamat, mint 20-on évesen. Minden korombelinek ajánlom szeretettel.
Palkovics Emil, Galgamácsa » Krónikus fáradtság
Kezdetleges krónikus fáradtság szindrómából gyógyultam ki a méhpempő segítségével. 5 éve történt, hogy egyre hosszabbakká váltak azok az időszakok, amelyeket naponta pihenéssel töltöttem el. A munkámban nem teljesítettem rendesen, fáradtnak éreztem magamat pedig sok vitamint is szedtem. Orvoshoz jártam de mondták hogy segíteni nem igazán lehet ezen. 3 éve egy baráti társaságban hallottam a méhpempőről. Elkezdtem szedni az 1 grammot, majd növeltem 3 grammra fokozatosan a mennyiséget és állapotom teljesen megváltozott. Valójában annyira üdének és frissnek kezdtem el érezni magamat az első 3 hét után már, mint korábban soha sem. A méhpempő energiabomba és nekem sokat segített. Köszönettel Emil.
Dr. Tarjánné Kiss Erika, Budapest » Csontritkulás
Másfél éve csontritkulásban szenvedtem és elég sok mindent kipróbáltunk, amíg a méhpempőhöz eljutottunk. A méhpempő az ösztrogénnek nevezett hormonok termelését segíti, ami a legtöbb nőnél a csontritkulás oka. Fél év után érezhetően teljesen kigyógyultam a csontritkulásból. Korábban szinte minden hónapban eltört valamim, az utóbbi 1 évben egy törésem sem volt. Orvosként mindenképpen tudom ajánlani akár az orvosi kezelése és gyógyszerek mellett, nem olyan veszélyes csontritkulásnál akár csak magát a méhpempőt fogyasztani. Üdvözlettel Dr. Tarjánné.
Hencida Péterné, Kecskemét » Epstein Barr Virus
Epstein Barr Virus-t diagnosztizáltak nálam. Számos gyógymódot próbáltam ki de semmi sem segített amit az orvosok ajánlottak. Mint ahogy megtudtam nincs mesterséges gyógymód az EBV vírusra. A méhpempőt középiskolás ismerősöm ajánlotta és a család egész meglepetésére érezhető eredményeket produkált. Sikerült a méhpempővel az immunrendszeremet megerősíteni. Frissnek és energiával telinek éreztem magamat. Azóta folyamatosan szedem.
Faragó Kálmánné, Üllő » Hátfájdalmak
Nagyon köszönöm a méhpempőt, sikerült vele 1-2 hónap alatt hátfájdalmaimat leküzdeni. Azóta erősnek és energiával telinek érzem magamat, a férjem is elkezdte szedni.
Horváthné Zámbó Tünde, Zalaegerszeg » Depresszió
A méhpempő segítségével szabadultam meg depressziómtól. Gyermekkorom óta állandóan vissza-visszatért az életembe, gyógyszereket meg nem akartam szedni, mivel egyik ismerősöm ezt tette és láttam, hogy még rosszabb lett az állapota. Kedvtelenül élettársam unszolására kezdtem el szedni, és viszonylag rövid idő alatt, már 1-2 hét után elég sok változást tapasztaltam. A szexuális vágyamat is visszanyertem (mondhatom élettársam örömére), és egyre jobb lett a kedvem. Erővel telinek érzem most már magamat, állandóan tervezek és az egész életünk felpezsdült. Köszönettel Tünde.
Gyulai Judit, Nyíregyháza » Alzheimer kór
Alzheimer kórban szenvedő édesanyámnak adunk méhpempőt nagy adagokban és szinte teljesen megszüntette a tüneteket rövidebb hosszabb időkre. Mindenképpen javaslom hogy próbálja ki az, aki hasonló betegségben szenved, mert segíteni fog.
Gosztonyi Roland, Balatonkenese » Csontritkulás
A méhpempő drámai változást hozott az életembe. Először meggyógyított a csontritkulásomból, majd impotenciámat is megszüntette. Sokáig az orvosom a kék tablettát írta fel nekem, de tudtam hogy az nem lehet örökös megoldást. Fogyasztottam sok ginzenget illetve számos más bio készítményt, így például a Pote-Mix-et is sokáig. Volta változások, de az igazi áttörést a méhpempő hozta el. Energia szintem mindenhogyan megemelkedett, nagyon jó ez a termék. Üdvözlettel.
Kenderesy Ákos, Szeged » Meddőség
Forrás, Méhpempő.hu: A méhpempőt a termékenységünk fokozásához használtuk először a párommal. 3 gyermekünk van, 2 lány és 1 fiú, mind-mind egészségesek. Az orvosok még jó pár évvel ezelőtt, második próbálkozásunk előtt állapították meg, hogy a sikertelen fogamzás mögött, leginkább az én terméketlenségem áll. Ekkor kezdtük el mind a ketten használni a pempőt és mit ne mondjak, nagyszerű egészségnek örvend az egész család azóta. A 3. gyermekünk, Enikő megszületését követően, már nem akkora rendszerességgel, de évi 2-3 alkalommal most is tartunk méhpempős kúrát és a gyerekeink egészségéről is a pempő gondoskodik.
Vigh Ildikó, Tatabánya » Hepatitisz
Hepatitiszem volt 2 évvel ezelőtt. 3 hónapig szedtem a méhpempőt az átlagosnál nagyobb adagokban és teljesen meggyógyultam. Nem túlzás az orvosok is csodálkoztak. Már az első hónap után javult az állapotom, az albumin és globulin szintem lényegesen megnőtt. Nagyon köszönöm nektek és a méheknek is hogy vagytok.Stern Nikoletta, Dunaújváros » Fogyókúra, Testsúlycsökkentés
A méhpempőt fogyókurához használtam, mivel olyan szinten elveszi az éhség érzetét az embernek, hogy akár egész nap nem eszek tőle és nem érzem magam fáradtnak, de éhesnek sem. Rengeteg gyümölcsöt Flavin 7-et fogyasztottam és méhpempőt 1 hónapon keresztül, napi egyszer étkeztem. Eljártam egy kicsit mozogni és majdnem 10 kilót adtam le. Azóta is rendelek pempőt minden negyedévben egyszer. Köszönöm nektek ezt a csodás anyagot.
Tessényiné Nóra, Budapest » Meddőség
2010 év végén végre terhess lettem, hála a Méhpempőnek. Együtt szedtük a férjemmel, mivel az orvosok 100%-ra nem tudták pontosan megállapítani, miért nem esek teherbe. Nem kellett sokat várnunk a nagy eseményre, 1 hónapot követően pozitívak voltak a tesztek. A terhességem első 3 hónapjában is szedtem a pempőt, férjem pedig azóta állandóan fogyasztja, hiszen fizikai munkát végez egész nap és a pempő teljesen képes feltölteni energiával. A kávéról is leszoktunk egyébként, ugyancsak a méhpempő miatt, hiszen nincs rá szükségünk.
Szalainé Hanna, Szolnok » Meddőség
Teherbeesésnél segített a Méhpempő. Már lombik előtti fázisban voltunk, amikor úgy gondoltam, hogy ezt még utoljára kipróbálom. Kb. 1,5 hónap után múlva terhes voltam. El nem tudom mondani mekkora öröm volt ez nekünk, hiszen 3 éve próbálkoztunk, de nem sikerült. Az életemet köszönhetem a méhpempőnek és minden hasonló cipőben járó nőnek melegen tudom ajánlani. Üdvözöllek benneteket Hanna.
Bártfainé Szakály Emese, Kecskemét » Változókori Tünetek
Forrás, Méhpempő.hu: 60 éves vagyok. A változókor tünetei, ahogy édesanyámnál úgy nálam is az átlagnál erőteljesebben jelentkeznek. Hormonpótló készítményeket sajnos nem szedhetek, más okokból kifolyólag. Barátnőm javasolta a méhpempő használatát. Nagyon nagy segítséget jelent számomra a méhpempő, amikor szedem, teljesen megszűnnek a tünetek. Nincs többé hőingadozásom és kevésbé izzadok. Minden idősebb hölgynek tudom ajánlani.
Postás Tibor, Budapest » Energiaszint növelés
A méhpempő olyan energiákat adott nekem, melyeket korábban soha nem tapasztaltam még meg. Nagyon sok más terméket legfőképpen vitaminokat próbáltam ki, de hatásuk a pempőjét meg sem közelítette. A szexuális életemben is rengeteg változás történt, a hölgyek örömére. Üdvözlettel Postás.

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Szabó Emese, Érd » Arcpakolás
Én rendszeresen használok méhpempőt, pakolást készítek belőle. 2 hónap után teljesen megfiatalította a bőrömet. Nem kell megijedni az elején, kipirosodik és beráncosodik a bőr miután felkenjük (szerkesztők: az aminosavak miatt). Én 15-20 percig szoktam fent hagyni az arcomon, kb ennyi idő alatt szárad meg. Az első két hétben minden nap utána 2-3 naponta csináltam végig ezt a folyamatot. Próbáljátok ki ti is, üdvözlettel Emese!
Csordás Mariann, Debrecen » Immunrendszer, Erőnlét
A méhpempő többszörösére növelte az immunrendszerem hatékonyságát. Lényegében 15 évig minden negyedévben meg voltam fázva, influenzás voltam, néha beesett egy mandula vagy torokgyulladás is. 3 éve fogyasztom a pempőt úgy, hogy 2-3 hónapig használom, aztán tartok egy kb ugyanennyi idős szünetet majd ujra elkezdem a kúrát. Általában az ősz végi és tél elejei időszakra időzítem a kúrát, illetve nyáron, mivel akkor meg sok fertőző betegséget szedtem össze. Egyébként masszőrként dolgozom és nekem ebben is segített a méhpempőt, rengeteg erőt kapok általa.
Mandics Károlyné, Eger » Alkohol és Dohány függőség
Forrás, Méhpempő.hu: Testvéremet sikerült az alkoholról és a dohányzásról leszoktatnunk méhpempő, homoktövis és különböző tisztító teák használatával. Fél évig tartott a kúra. A legnagyobb adag, az egy hétig a napi 15 gramm volt. Testvéremnek mindenképpen abba kellett hagynia az italozást és a cigizést, mivel egészségi állapota az utóbbi években, gyorsított romlásnak indult. Daganat kezdeményezést is találtak nála az orvosok, azt még időben sikerült meggyógyítani.
Vitek Fruzsina, Szekszárd » Cukorbetegség
Cukorbeteg vagyok, a közepesen súlyos fajtájával. Az egész étrendem e szerint van beállítva. Méhpempőt rendszeresen fogyasztok, érezhetően csökkenti a vércukor szintemet. Úgy szedem, hogy 2-3 hétig fogyasztom aztán kb ugyanennyi időt kihagyok, majd újra kezdem.
Dr. Desrem, USA » Alacsony Vérnyomás
Dr. Desrem 134 anorexiás alacsony vérnyomással küszködő és depressziós betegének adott napi 1 gramm méhpempőt és 6 alkalom után, mérhetően megváltoztak a betegeknél a tünetek. Nagyobb erőnlétbe kerültek, megnőtt az életkedvük, a vérnyomásuk normalizálódott.
Dr.Sarrouy, USA » Alultápláltság, Anorexia
Dr. Sarrouy afrikában kísérletezett alultáplált gyerekeknek adott be tiszta méhpempőt. Néhány nap után súlygyarapodást tapasztalt illetve a gyerekek állapota külsőleg is változást mutatott. Bőrük színe a korábbi sápadttól most a pirosabb felé mozdult el, 1 hét után már energetikusabbnak tűntek.
Szemerédi Lajosné, Budapest » Influenza, Megfázás
Egyszer sem fáztam meg és nem szedtem össze az utóbbi évek influenzáit, amióta méhpempőt fogyasztok. Én kezdtem el, de azóta a család minden tagja szedi, csak a kis unokám nem, mert nem szereti az ízét. Neki a mézbe szoktuk becsempészni titokban a méhpempőt. Melegen ajánlom megfázósoknak vagy herpesszel küszködőknek, azoknak akik gyakrabban szednek össze valamilyen vírusos vagy baktériumos betegséget.
Farkasné Tünde, Veszprém » Cukorbetegség, Fáradtság érzet
Cukorbetegségemhez és gyakori fáradságom miatt eszem a méhpempőt. Állapotomon sokat segített, jóval kevesebb alkalommal adok be magamnak inzulint. Sokat voltam fáradt cukorbetegségem okán, ebben is sokat segít a méhpempő.
Bartók Eszter, Miskolc » Meddőség
Forrás, Méhpempő.hu: Sokáig nem sikerült teherbe esnem, az orvosok sem tudtak semmit sem mondani. A leg különfélébb szereket próbáltam ki előtte, orvosok is ajánlottak sok mindent, mígnem olvastam egy angol cikket a Royal Jelly-ről, azaz a méhpempőről. Akkor még itthon nem igazán lehetet kapni tiszta méhpempőt, így külföldi web shoptól rendeltem. 2 hónapos használat után teherbe estem. Egyszerűen nem akartam elhinni, hiszen több évig próbálkoztunk előtte a párommal. Akkor 35 éves voltam. Egyszerűen csak ennyit tudok mondani: csodálatos kislányomat a méhpempőnek köszönhetem!
Berki Roland, Gödöllő » Lábfájdalmak
A méhpempő segített lábfájldamaimat leküzdeni, melyek a napi állandó emelgetések miatt jelentkeztek. Futár szolgálatnál dolgozom, egész nap 20-30 kilós súlyokat emelgetek. Állandóan fájt a hátam és a karom a terheléstől. A méhpempő néhány hét után érezhető változást hozott. Köszönettel.
Dr. James A. Devlin, Németország » Általános erősítő, Stabilizáló
Könyvében ezt írja: "A Tiszta Méhpempőben lévő aktív anyagok és tápanyagok, már pár perccel az elfogyasztása után, az egész emberi testben kifejti gyógyító hatását. Úgy fejti ki hatását, hogy a szervezet össze folyamatát stabilizálja".
Tándori Rezsőné Mária, Nyíregyháza » Érelmeszesedés
Érelmeszesedésben szenvedek. Miután szedni kezdtem a méhpempőt, 4 hónapra újra vizsgálatokon voltam és az orvosom teljesen meglepődött az eredményeken. A végtagokban majdnem azonos volt a vérnyomás mint a karomon. A röntgen is egyértelműen mutatta a változást.
Hajdú Krisztina, Vámosgyörk » Fáradtság, Ízületi gyulladás
Nagy öröm volt számomra fogyasztani méhpempőt és még ma is az. Megfázással állandó fáradsággal és ízületi gyulladásoktól is szenvedtem. Nem hittem, hogy a méhpempőt mindezeket képes lesz megszüntetni ahogy barátnőm mondta, de így történt. Nagyon sok energiát kaptam a méhpempőtől. Az állóképességem már az első hét után érezhetően megnőtt. Használom a bőrömre is néha pakolást készítek belőle.

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Tiszta Méhpempő

Méhpemő Árak
Tiszta Méhpempő Hagyományos 100 gramm 14.971 Ft
Tiszta Méhpempő Bio 100 gramm 16.471 Ft
Tiszta Méhpempő Hagyományos 40 gramm 6.171 Ft
Tiszta Méhpempő Bio 40 gramm 6.721 Ft
Méhpempő Összehasonlítás

Vélemények a Méhpempőről
Ha ide kattint, vásárlói véleményeket olvashat a Tiszta Méhpempő termékünkről.

Rendelésátvétel személyesenSzemélyes Átvétel infók »

Biomax Szállítási Idő

PayU Vásárlói tájékoztató

Ajánlott Fogyasztási mód: kiskanállal vegye be a kívánt mennyiséget - vagy többször keveset -, tartsa pár percig nyelve alatt, majd nyelje le, a szájban termelődő nyállal együtt.

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.